sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa

Pääsiäinen on kohta ohitse, joten blogiin voisi myös jotain kirjoitella :)

Meillä vapaapäivät on vietetty lähinnä kotosalla. Kissoilla meno on ollut sen verran vauhdikasta, että toinen isoista kiipeilypuista meni rikki :D Tuo on ollut kyllä pidempään jo hutera, joten nyt voin onneksi tilata uuden :) Tänään laitoin uuden puun tilaukseen. Mutta kirjoitan siitä tarkemmin, kunhan paketti saapuu.

Tänään kissat pääsivät jälleen ulkoilemaan, koska ulkona oli niin lämmintä :) Rocky ei pelkää ollenkaan valjastelua, vaan liikkuu rohkeasti ympäri pihaa. Iines ja Rambo nauttivat myös lämpimästä ilmasta :) Rauhaisaa Pääsiäisen loppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Komea kolmikko ulkoilemassa! Oikein rentoa pääsiäisen jatkoa teillekin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun teillä ulkoillaan rohkeasti. Onko teidän Vänttiset muuten minkä kokoisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mittojen mukaan olen tilannut, mutta niissä on kyllä kokomerkinnätkin. Eli Rambolla on M/L, Rockylla S/M ja Iineksellä XS/S :)

   Poista
 3. Ihania valjastelu/ulkoilukuvia! :) Mä olen myös hommannut parit vänttiset ja olen tosi tyytyväinen niihin, koon pitää vain tosiaan olla aika napakka. Olen ihan valmiina ostanut, en mittatilauksella.

  Meillä on kisut käyneet muutaman kerran terassilla katselemassa mutta kelit ovat olleet vielä aika kylmiä ja vähintäänkin tuulisia. :( Mutta jospas tässä vielä ehtisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä tykänny Vänttisistä tosi paljon :) Ne on nii helppo pukea päälle. Kyllähän tässä hyvin ehtii ulkoilla, kun säät lämpenevät :)

   Poista