keskiviikko 18. syyskuuta 2013

2v tarkastus ja hiukan ostomaniaa

Eilen olimme kissojen kanssa rokotusreissulla. Samalla saimme testata uutta Sturdibagiä :) Se olikin todella hyvä ostos! Todella kevyt kantaa ja kyydissä ollut Iineskin näytti tykkäävän :)

Itse lääkärikäynti meni ihan hyvin. Jouduimme kyllä odottamaan, kun lääkäri oli noin 15 min. myöhässä.. Tästä johtuen kissat olivat aika pelokkaita, kun viimein pääsimme vastaanotolle. Rokotukset meni kuitenkin ihan hyvin ja kisut ovat muutenkin ihan terveitä :)

Tänään kävin Mustissa ja Mirrissä täydentämässä hiekkavarastoa. Mukaan tarttui kuitenkin myös muuta mitä ei pitänyt :D Ostin ihanan pesän kissoille. Pesää voi pitää luolamaisena tai katon voi painaa lyttyyn ja pehmustetyynyn laittaa päälle, jolloin pesä on avoin. Rambo rakastaa luolamaisia pesiä. Niinpä ei kulunut aikaakaan, kun Rambo jo pötkötti uudessa pesässä :D Luulen, että tätä herraa ei paljon muualla tänään nähdä :D

Hiekaksi valitsin tällä kertaa Compact Care crystal blendiä. Olen kuullut tästä hiekasta paljon hyvää, joten oli aika testata sitä myös itse :) Tarkempaa raporttia voin laittaa myöhemmin :)

maanantai 16. syyskuuta 2013

Ostomania

Uutta pentua odotellessa olen tutustunut vähän liiankin hyvin Zooplussan tarjontaan ja ostanut monenlaista tarpeellista ja ei niin tarpeellista tavaraa :D Pääasiassa olen kuitenkin yrittänyt ostaa vain tarpeellista tavaraa :)

Meillä on ollut koko ajan vain yksi jumbovessa kissoille, joten nyt oli aika ostaa toinen. Vessa on Catit jumbo. Vessa on todella edullinen ja tilava. Kissat olivat aluksi ihmeissään uudesta vessasta, mutta ovat nyt käyttäneet sitä päivittäin. Tosin vanha vessa on edelleen paljon suositumpi :)

Pennulle olen tietysti jo tilannut erilaisia ruokia maisteltavaksi :) Kuvasta puuttuu Miamor- annospussit. Kunhan pentu kotiutuu, nähdään mikä ruoka maistuu ja mikä ei. Aion sisällyttää ruokavalioon myös raakaa lihaa :)

Tänään saapuneessa Zooplus- paketissa oli myös uusi kuljetuskoppa. Ostin Sturdi- kantolaukun kokoa L. Se onkin juuri oikean kokoinen :) Kantolaukku vaikuttaa kestävältä ja kissatkin olivat innoissaan menossa sen sisälle makoilemaan. Kassin pohjalla on muhkea fleecepäällysteinen patja :) Kassista saa myös avattua luukkuja, joten kissalla on hyvät näkymät ulos. Laukku pääseekin heti huomenna kunnon testiin kissojen rokotusreissulla :)

Eiköhän tämä ostelumania saa luvan nyt loppua :D Tällä viikolla pitää kyllä vielä käydä täydentämässä hiekkavarastot!