maanantai 16. syyskuuta 2013

Ostomania

Uutta pentua odotellessa olen tutustunut vähän liiankin hyvin Zooplussan tarjontaan ja ostanut monenlaista tarpeellista ja ei niin tarpeellista tavaraa :D Pääasiassa olen kuitenkin yrittänyt ostaa vain tarpeellista tavaraa :)

Meillä on ollut koko ajan vain yksi jumbovessa kissoille, joten nyt oli aika ostaa toinen. Vessa on Catit jumbo. Vessa on todella edullinen ja tilava. Kissat olivat aluksi ihmeissään uudesta vessasta, mutta ovat nyt käyttäneet sitä päivittäin. Tosin vanha vessa on edelleen paljon suositumpi :)

Pennulle olen tietysti jo tilannut erilaisia ruokia maisteltavaksi :) Kuvasta puuttuu Miamor- annospussit. Kunhan pentu kotiutuu, nähdään mikä ruoka maistuu ja mikä ei. Aion sisällyttää ruokavalioon myös raakaa lihaa :)

Tänään saapuneessa Zooplus- paketissa oli myös uusi kuljetuskoppa. Ostin Sturdi- kantolaukun kokoa L. Se onkin juuri oikean kokoinen :) Kantolaukku vaikuttaa kestävältä ja kissatkin olivat innoissaan menossa sen sisälle makoilemaan. Kassin pohjalla on muhkea fleecepäällysteinen patja :) Kassista saa myös avattua luukkuja, joten kissalla on hyvät näkymät ulos. Laukku pääseekin heti huomenna kunnon testiin kissojen rokotusreissulla :)

Eiköhän tämä ostelumania saa luvan nyt loppua :D Tällä viikolla pitää kyllä vielä käydä täydentämässä hiekkavarastot!

9 kommenttia:

 1. No nyt on tehty investointeja! Ja ihan taatusti kaikki tulivat tarpeeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki oli tarpeellisia :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Kivannäköinen pötkylä tuo Sturdi. Nyt vaan odotellaan päivityksiä sen käytöstä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe.. Päivitystä tulee luultavasti jo tänään rokotusreissun tiimoilta :)

   Poista
 3. Kaikki tarpeellinen on näköjään hankittu. Nyt ei puutu enää kuin pentukissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! 2,5 viikkoa odotusta jäljellä :)

   Poista
 4. No siis kaikki ihan tarpeellisia ja vieläkin tarvii vaikka mitä... ;)

  Me tykätään kovasti tosta Sturdibagista, 4,9 kg Verttikin menee siinä mukavasti eläinlääkärireissulle, juuri käytiin viikko sitten tiistaina vuosirokotuksilla, meillä menee nämäkin samaan tahtiin kuin teillä kun kisut niin samanikäisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä tosi hyvä! Ramboa en ole vielä kokeillut siinä kuljettaa, mutta varmasti onnistuu :) Rambo on kyllä nykyään melkonen jössikkä ku painaa 5,5 kg :D Kylkiluut kuitenkin tuntuu hyvin :D

   Meillä on tuleva pentu syntynyt 10.7. eli samaan sumaan menee sekin :D Tosin sit on helppo käyttää koko kööri yhdessä rokotuksilla :)

   Poista