lauantai 17. marraskuuta 2012

Sirutus

Tänään viimein sain aikaiseksi viedä kissat sirutettavaksi. Nyt oli hyvä syy aktivoitua, koska paikallisella löytöeläintalolla oli tänään kissojen rokotus- ja sirutuspäivä :) Siellä siis ilman ajanvarausta eläinlääkäri rokotti ja sirutti kissoja. Meillähän rokotukset laitettiin juuri kuntoon, joten otin pelkät sirut. Ja nehän oli tosi halvat! Pelkkä sirutus oli 20€/kissa :D Pelkkä rokotus olisi ollut 30€ ja rokotus + sirutus 45€! Eli todellakin kannatti käydä :) En ole kyllä varma mitä sirutus normaalisti maksaa, luulisin että useamman kympin kuitenkin.

Iines ja Rambo käyttäytyivät tosi hyvin eivätkä ees huomanneet sirunlaittoa :D Molemmat saivat kehuja värityksestään ja Rambon pitkäselkäisyys ja -häntäisyys herätti myös ihastusta :)

Siruthan on hyvä olla ihan muutenkin, mutta nyt meille avautuu mahdollisuus osallistua muihinkin, kuin kotikissanäyttelyihin (olemme siis menossa ekaan näyttelyyn Nummelaan 9.12.). Emännällä on hirveä näyttelykuume ja nyt viimeinkin järjestetään kotikissanäyttely! Jos kissat eivät ole ihan paniikissa, niin saatamme käydä isommissakin näytelmissä ensi vuoden puolella mutta aika näyttää :)

4 kommenttia:

 1. Vautsi, teillä asuu siis tulevia näyttelytähtiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo emännän innostus on ainakin kova :D Tiedä sitten kissoista..

   Poista
 2. Käytin omat kissani myös sirutuksessa ja rokotuksessa lokakuussa, kun PESUlla (Pirkanmaan Eläinsuojelu) oli kampanja. Kolme kissaa rokotettiin ja kaks sirutettiin (yhdellä oli jo siru ennestään), niin tuli maksamaan 50 euroa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä todella halpa!! Tällaset kampanjat on kyllä tosi hyviä :)

   Poista