maanantai 20. elokuuta 2012

Ruokaa, ruokaa

Kissaklaanissa on ollut painajaismainen viikko! Tai ainakin jos Iinekseltä kysytään :D Iineksen suurinta herkkuruokaa on Feline Porta 21- purkit. Kaikki missä on tonnikalaa, ovat namia :) No nyt on sitten käynyt niin, että tyhmä palvelija (minä) ei ole huomannut ajoissa täydentää ruokavarastoja ja Porta on päässyt loppumaan :D Tällä viikolla pitäisi tulla iso satsi monenlaista ruokaa, myös Portaa :)

Onneksi Iines syö muutakin kuin Portaa.. Iamsin pussit ovat olleet hyvä lohdutusruoka :D Mutta välillä pitää kuitenkin yrittää kinuta jotai parempaa, kun ei muut ruuat niin miellytä.. Rambo on enemmän kaikkiruokainen, mutta onneksi Iinekseenkin uppoaa erilaisia ruokia.

Minäkö vaativa? En toki!
Tätä kuppiin ja nopeasti!!
Parasta aikaa on menossa jonkin asteinen huutokonsertti, kun Portaa ei vieläkään näy kupissa! Lopulta prinsessa tyytyy kohtaloonsa ja mutustaa pitkin hampain korvikeruuat parempaa odotellessa x)

5 kommenttia:

 1. Voi Iines-parkaa! Ymmärrän hyvin Iineksen närkästyksen. Toivottavasti se saa Portansa pian :)

  VastaaPoista
 2. No onpa tyhmä palvelija! Meillä palvelija unohti myös viime tilauksessaan tilata tonnikalajuttuja ja jouduin olemaan 2 viikkoa ilman! >:( terveisin Vertti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Onnex sait sun tonnikalaruuat :) Mulle pitäis kans kohta tulla tai niin toi palvelija ainaki väittää! t: Iines :)

   Poista
  2. Joo, ehkä se emäntä oppi tosta jotain!
   Teille on muuten jotain kivaa meidän blogissa ;)
   terveisin Vertti

   Poista