sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vilinää ja vilskettä

Se tuntuu olevan kantavana teemana tässä taloudessa. Kissat ovat muuttuneet selvästi äänekkäämmiksi ja rallit senkun hurjistuvat :D Ensin ollaan sohvalla, sekunnissa syöksytään kiipeilypuuhuun 2 metrin korkeuteen ja siitä täyttä höyryä makkariin. Keittiössä pitää tietysti myös käydä pomppimassa vähän väliä kielletyillä paikoilla. Tuntuu, että eniten käyttämäni sanat ovat "EI!", "ÄLÄ MEE SINNE!", "POIS SIELTÄ!" ja vielä kerran "EI!".Pääsiskö tästä ulos?
Ruuanlaitto on välillä melkosta showta, kun karvakasat hyppii jatkuvasti keittiön tasoille vaikka se on kiellettyä ja niitä saa olla koko ajan nostamassa lattialle :D Toisaalta kisut osaavat olla oikein söpöjä ja hurmaavia, sekä erittäin vieraskoreita :) Heti kun vieraat ovat lähteneet, kissat heräävät kuin salaman iskusta ja ovat taas päällään joka paikassa :D

Mitä se höpöttää etten mä muka olis rauhallinen..Nyt pitäisi alkaa toden teolla totuttamaan kisuja valjaisiin, että kesällä voisivat sitten olla takapihalla kun mekin ollaan :) Tällä hetkellä harjoitusvaljaina on jotkut alesta ostetut, jotka on Iinekselle vieläkin liian isot vaikka on kiristetty tosi paljon :D Eli neiti saa ne melkein heti pois päältä :D Rambolla ne kyllä pysyy ihan hyvin, mutta poju ei vaan halua hirveesti ne päällä kävellä.. Makoilee vaan enimmäkseen :D Kai sitä ottaa päähän kun siskollakaan ei oo.. Ajattelin nyt alku vuodesta ostaa noille "Vänttiset", josko ne olis yksinkertaisemmat ja mukavammat päällä :)

Haaveilija

Näin nätisti mä poseeraan :)

Iines esittelee lelukokoelmaansa

Putkessa

4 kommenttia:

 1. Mä pistin just pari päivää sitten valjastilauksen vänttisten tekijälle, kun Topi kasvoi liian isoksi vanhoihin pentuvaljaisiin.
  Tänään pojalla olikin kova paikka, kun ulos pääsi Tessa eikä poju itse, kun ei ole valjaita.

  VastaaPoista
 2. Mäki ajattelin tilata suoraa siltä tekijältä. Pitäis vaa mitata kisut :)

  VastaaPoista
 3. Oho, meikäläisen blogi on tuolla linkeissä näköjään. :D Kiva juttu! Eksyin tänne itse tuolta Kissamaailman foorumin kautta ja oli pakko tulla kommentoimaan, että aivan ihanan värisiä kissoja sulla, tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Kissat kiittää :) mäki eksyin sun blogii kissamaailman kautta :)

  VastaaPoista