tiistai 23. helmikuuta 2016

Talviulkoilua

Tänään kokeilin haluavatko kissat valjastella, vaikka oli lunta ja pakkasta. Rocky oli ensimmäinen ja innokkaasti menossa ulos. Niin innokkaasti, ettei meinannut emäntä saada valjaita puettua :D Oven avatessani ensimmäisenä ulos syöksähtikin Rambo! Ja ilman valjaita! Onneksi Rambo hämääntyi kylmästä ilmasta ja sain sen kaapattua sisälle.

Niinpä Rocky pääsi viimein haistelemaan raikasta ulkoilmaa :) Jopa lumelle mentiin reippaasti haistelemaan. Myös Rambo liittyi seuraan valjaineen, mutta äkkiä oli päästävä takaisin sisään enkä ehtinyt edes kuvaa ottamaan :D Rockysta sentään sain muutaman. Iinestä en nyt ottanut valjastelemaan, koska Iines on kaikista pahin sisällevinkuja kylmällä.

Joko muilla uskaltaudutaan ulkoilemaan vai ulkoiletteko ympäri vuoden?

lauantai 13. helmikuuta 2016

Kohti kevättä

Päivä alkaa pidentyä ja kissatkin heräävät horroksestaan :D Plussakeleillä olen avannut keittiön ikkunaa ja heti on koko lauma kaulat pitkällä kevättä haistelemassa. Kunhan lumet sulaisivat niin päästäisiin ulkoilemaan tarhaan :) Tarhassahan ei ole kuin verkkokatto, joten se on nyt hyvin luminen ja märkä.

Näyttelyiden puolesta on myös hieman hiljaisempi kevät. Rockyn valmistuminen ylimpään titteliin poisti pakonomaisen sertien jahtaaminen tunteen :D Välillä tuntuu jopa hieman tyhjältä, kun ei tarvitse koko ajan suunnitella näyttelykalenteria ja ulkomaan sertien hakuja.

Osallistumme huhtikuussa Helsingissä järjestettävään Scandinavian Winner- näyttelyyn. Tuo näyttely on samantyylinen kuin WW-näyttely, joten ihan kaikki kissat eivät voi osallistua. Aikuisella kissalla pitää olla vähintään IC/IP titteli tai värin paras/tuomarin paras tulos 13kk ennen kyseistä näyttelyä. Pennuilta vaadittiin myös värin paras tai tuomarin paras tulos 13 kk ennen kyseistä näyttelyä. Ihan hauska osallistua vähän erilaiseen näyttelyyn välillä :)

Kovasti myös pentukuume nostaa päätään! Tyttöbirma olisi tilauksessa ;D Ja näyttelytasoinen.. Mutta katsotaan nyt jos jossain vaiheessa tälläinen tyttö jostain putkahtaisi!