lauantai 26. syyskuuta 2015

Faunattaren rotukissapäivä

Osallistuimme tänään Rockyn kanssa Surokin ja Hyvinkään Faunattaren järjestämään rotukissapäivään. Paikalla oli kaikkiaan parikymmentä kissaa.

Alunperin ohjelmassa oli tarkoitus olla myös kaksi rotuesittelyä, mutta jostain syystäniitä ei järjestetty ollenkaan vaan ihmiset kiertelivät häkkien luona. Paikalla oli kyllä todella paljon porukkaa ja kiinnostuneita oli paljon. Monille pyhä birma rotuna oli aika vieras, joten sain esitellä rotua oikein kunnolla. Lisäksi todella monet luulivat Rockyn ja viereisessä häkissä olleen siperiankissan olevan samaa rotua :D Rockyn naapuri oli punahopea siperiankissa uros. Meitä omistajia nauratti jo loppupäivästä tämä jatkuva sekaannus, mutta kärsivällisesti selitimme kyselijöille rotujen eroista :)

Päivä sujui oikein hyvin ja esillä oli monia eri rotuja. Itse olisin toivonut rotuesittelyjen toteutuneen, koska siinä olisi nähnyt paremmin paikalla olleet kissat. Paikalle saapuneet ihmiset vaikuttivat kuitenkin tyytyväisiltä ihastellessaan kissoja, joten se oli tärkeintä.

Päivään osallistuneet kissat saivat palkaksi Royal Caninin ruokaa ja ruokakupin. Lisäksi Faunattaressa oli kissatuotteita tarjouksessa ja kaupan päälle sai aktivointi palloradan. Nyt pari viikkoa lepoa ja seuraavaksi suuntana Salon kissanäyttely!