tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kuvaussessio

Eilen posti toi Rockyn valmistumisruusukkeen, jonka tilasin Kissaliitolta. Tänään piti järjestää kuvaussessio, joka ei tietenkään ole ihan helppoa :D Ruusuke oli selvästi isompi kuin edellisen tittelin vastaava ja aika synkkä väreiltään, mutta kyllä se meille kelpaa! Tässä kuvasatoa aamullisista kuvauksista :) Kuvattava sankari oli niin nopealiikkeinen, että oli vaikea saada onnistuneita kuvia! Onneksi edes pari onnistui..

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ulkoilukausi avattu

Aurinkoisen sään kunniaksi päätin tänään avata kissojen ulkoilukauden. Eikun valjaat niskaan ja menoksi! Heti kun takaovi saatiin auki, niin Rocky jo syöksyi viivana pihalle :D Rambo tuli hieman hillitymmin ja Iinestä sai vähän houkutella. Rocky säntäili heti ympäri pientä pihaa ja haisteli joka paikan. Rambo nautti auringon paisteesta ja Iines vinkui oven luona haluten äkkiä sisälle :D Muutaman minuutin päästä Iines ja Rambo menivät sisälle. Rocky ulkoili vielä hetken ja emäntä yritti pysyä perässä kameran kanssa :D Muutama kuvakin saatiin otettua. Oli mukava huomata, että Rocky ei yhtään aristellut ulkoilua, vaan syöksähteli ympäri pihaa innoissaan :) Pitänee ottaa uusiksi vaikka loppu viikosta.

tiistai 10. maaliskuuta 2015

URK Kirkkonummi 7.-8.3.15

Talven pimeydessä blogin päivityskin on vähän jäänyt.. Mutta nyt kevättä kohden aion taas aktivoitua tässäkin asiassa! Viime viikonloppu meni taas näyttelytunnelmissa, joten tässä koostetta tapahtumista.

Näyttely oli siis Kirkkonummella Masalassa. Matka oli sopivan lyhyt, joten matkasimme Rockyn kanssa näyttelyyn molempina päivinä. Birmoja oli näyttelyssä harmillisen vähän. Meillä jännitystä nostatti Rockyn mahdollinen valmistuminen :) Saimme taas tuttuun tapaan odotella omaa vuoroa iltapäivän puolelle. Tuomarina meillä oli italialainen Loredana Fanelli. Jälleen uusi tuttavuus meille :) Tuomari oli kyllä todella erikoinen. Hän ei käytännössä puhunut mitään! Tutki kissan nopeasti ja sitten vaan kirjoitti setelin.. Sen verran sain kurkistettua seteliä, että näin siihen kirjoitetun tuloksen. Ja sehän oli meille mieluinen, nimittäin serti tuli ja sehän oli viimeinen puuttuva serti GIP-tittelistä! Wuhuu!! Rockyn uusi titteli on siis Grand International Premier. Jes! Rocky kävi myös tp-valinnoissa, mutta paneeliin ei ollut asiaa.. Välillä kyllä hieman ärsyttää, kun paneelissa on aina coonit ja norskit.. Mutta minkäs teet. Ehkä ensi vuonna kategoria vaihdosten myötä saadaan uutta mielenkiintoa tp-valintoihin ja paneeliin. Meillä lauantain päätavoite oli kuitenkin Rockyn valmistuminen, joten olin tyytyväinen tulokseen :)

Sunnuntaina oli taas uusi päivä ja uusi tuomari :) Rockyn vuoroa sai taas odotella aika tovin, joten olin birmatuttujen apuna ja sain esittää heidän 9kk:n ikäisen suklaanaamio prinsessan, kun heidän kaksi muuta kissaa oli samaan aikaan värin parhaan valinnassa :) Neiti oli vasta toisessa näyttelyssään ja hieman jännitti tuomarin luona, mutta hienosti meni vaikka olin ihan vieras ihminen kissalle :) Vihdoin tuli Rockyn vuoro. Tuomarina oli tsekkiläinen Marie Rihova. Turkin laatu sai paljon kehuja, samoin kissan yleisilme. Vartalo saisi olla hieman vahvempi eli massaa saisi olla enemmän. Rocky on kyllä aika hoikassa kunnossa, vaikka turkki hämääkin aika hyvin. Nyt pitää vaan saada se syömään enemmän :) Painoa Rockylla on noin neljä kiloa, mikä on birmaurokselle sellainen keskiverto.. ehkä vähän alakanttiin. Mutta Rocky on vielä nuori, joten olen toiveikas, että se vielä tuosta vähän rotevoituisi.

Kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu :) Oli mukava viettää aikaa birmatuttujen kanssa ja tietysti Rockyn valmistuminen oli hieno juttu :) Valmistuminen tarkoittaa kyllä sitä, että taas on aika lähteä metsästämään pakollista ulkomaansertiä. Suuntana on jälleen Tallinna, mutta niistä suunnitelmista voin kertoa sitten lähempänä tarkemmin :) Postauksen kuvista arvostelusta otetut kuvat ovat copyright Lumikodin cattery, muut ovat itseni ottamia.