tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevään ensi ulkoilut

Tänään tuli vihdoin postissa Rockylle tilaamani valjaat! Tilasin siis samanlaiset Vänttisen-valjaat kuin Iineksellä ja Rambollakin on :) Väriksi valikoitui vihreä. Mielestäni sopii kivasti Rockyn turkin väriin :)

Ensin otettiin vain Rocky takapihalle totuttelemaan ulkoiluun. Aluksi ilme oli hieman hämmästynyt, mutta ei aikaakaan kun Rocky jo vipelsi pitkin pihaa! Ulkoilemaan pääsivät myös Iines ja Rambo, jolloin Rocky innostui tutkimaan pihaa entistä enemmän :) Iines ei ollut kovin innostunut hieman märästä pihasta ja tuulen puuskista :D Iines siis pysytteli lähinnä oven edessä, että pääsee heti sisään lämpimään kunhan joku vaan avaisi oven :) Rambo oli melko innokas tutkimaan kevään tuoksuja. Pojat yhdessä kiersivät pihan joka nurkan :)

Rocky myös yllätti meidät täydellisesti hyppäämällä pihaa kiertävän aidan päälle :D Tai oikeastaan jäi roikkumaan aidan reunalle etutassujen varaan :D En ehtinyt siitä kuvaa ottaa.. Muutenkin Rockyn vauhti oli niin kova, että kuvaamisesta ei meinannut tulla mitään :D Tässä kuitenkin muutamia kuvia :)

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

URK Salo 22.3.2014

Eilen matkustimme Rockyn kanssa kahdestaan näytelmöimään Saloon :) Kaverini Katja oli tulosa mukaan, mutta sairastui eikä pääsytkään lähtemään. Pärjäsimme kyllä ihan hyvin kahdestaankin, ainoastaan tavaroita ruodatessa autosta sisälle, tuli kantoapua ikävä :D

Näyttelypaikalle löysin hyvin navigaattorin opastuksella ja paikan päällä oli vielä parkkipaikalla opastaja. Pisteet siitä! Näyttämönä oli tällä kertaa Astrum-keskus Salon keskustan tuntumassa. Ihan mukava paikka. Lääkärin tarkastuksessa ei tarvinnut onneksi kauaa jonottaa. Siinä tuli taas kerran pieni yllätys, nimittäin jouduimme/pääsimme pistokoeperiaattella otettavaan sienikokeeseen. Näitä siis otetaan näyttelyyn osallistuvilta kissoilta sattumanvaraisesti ja ilmeisesti perästä kuuluu jos tulos näyttää plussaa. Näytteenotto kissasta oli varsin yksinkertaista eli kissan turkkia vaan harjattiin hammasharjalla joka puolelta :D  Lisäksi minun piti antaa yhteystietoni. Tämän jälkeen päästiin jatkamaan matkaa :)

Löysinkin heti tuttuja ja sain häkkipaikan heidän vierestään :) Täällä siis ei ollut nimettyjä paikkoja eikä edes katogorioittain, vaan paikan sai valita ihan vapaasti. Pääsimme Rockyn siskon ja veljen viereen. Vieressä oli myös saman kasvattajan muita kissoja sekä kasvattaja itse yhden kissan kanssa :) Ei siis tarvinnut yksin kykkiä koko päivää :) Oli muuten ihanan helppo virittää Rockyn häkki, kun nyt meillä oli ekaa kertaa käytössä uusi Sturdi! Ihanaa! Ja Rocky viihty tosi hyvin siellä :)

Taas päästiin Santtu-veljen kanssa kilpasille :) Tuomarina meillä oli tällä kertaa italialainen Alessandro Ghibaudo. Tuomari tykkäsi Rockysta kovasti ja emännän suureksi yllätykseksi korvat olivat "Well set, exellent size and shape"!!! Uskomatonta :D Kai ne pään mittasuhteet on tässä kahden kuukauden aikana muuttuneet parempaan suuntaan. Muutenkin Rocky sai paljon kehuja. Turkki oli hyvä ja vartalon mittasuhteet hyvät. Silmien väri oli myös tuomarin mieleen :) Kaiken kaikkiaan hyvä arvostelu eikä mitään moitetta :) Kuitenkin Santulla on ainakin tällä hetkellä pidempi turkki ja hieman tummempi naamioväri, joten Santtu vei jälleen voiton. Rockyn tulos siis EX2. Ei ollut suuri pettymys, koska osasin tähän varautua :)

Kahden viikon päästä on jo seuraava koitos Turussa, jolloin veljekset ovat eri päivinä. Kilpailua ei siis heidän kesken tule :) Rockyllakin siis paremmat mahdollisuudet :D Punatabbyja on niin vähän, ettei ole järkeä veljesten kisata aina kahdestaan. Silloin aina toiselle tulee EX2. Kun ovat eri päivinä, niin molemmilla todennäköisempää saada EX1 :)

Nyt saadaan siis kaksi viikkoa huilia ja sen jälkeen autonnokka kohti Turkua :) Järkkäri oli kyllä mukana matkassa, mutta yhtään kuvaa en sillä ottanut :D Hovikuvaaja kun puuttui matkasta :D Kännykällä otin pari kuvaa :) Turusta saadaan sitten taas kunnon kuvia :)

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Surokin Lahden näyttelyn kuvapläjäys

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

Eli vihdoin saatiin läppäri kuntoon ja pystyn laittamaan tänne blogiin Surokin tammikuun näyttelystä kuvia :) Postaus aiheesta on tehty jo aikaisemmin, mutta nyt näette enemmän myös kuvia :) 

Lauantai


Kato nyt kuinka söpö :)

Rocky esiintyy

Roskis kiinnosti enemmän :D

Odotellaan veljen arvioinnin loppumista

Veljekset kuin ilvekset :) Rocky siis vasemmalla ja veli Santtu oikealla.

Sunnuntai

Taasko ne mua kääntää ja vääntää?


Kirjotapas sitte hyvät arvostelut!

<3

TP-valinta. 

Vastassa norjalainen metsäkissa, jonka Rocky voitti :)

Paneelissa assarin sylissä.

Ei saatu yhtään ääntä, mutta kokemus oli hieno :)