lauantai 25. elokuuta 2012

I love your blog

Saimme tällaisen ihanan tunnustuksen Salmiakkivarpaalta ja vadelmanenältä! Kiitos todella paljon :) Iines ja Rambo lähettävät terkkuja Vertille ja Elmolle :)


Iines ja Rambo palvelijoineen haluavat antaa tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

HURINEESIT
Sna:n kissakolmikolle ja Hilmalle
Pavun kissalaumalle
Kolmen kissan koplalle
Draconian norskijengille


Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

maanantai 20. elokuuta 2012

Ruokaa, ruokaa

Kissaklaanissa on ollut painajaismainen viikko! Tai ainakin jos Iinekseltä kysytään :D Iineksen suurinta herkkuruokaa on Feline Porta 21- purkit. Kaikki missä on tonnikalaa, ovat namia :) No nyt on sitten käynyt niin, että tyhmä palvelija (minä) ei ole huomannut ajoissa täydentää ruokavarastoja ja Porta on päässyt loppumaan :D Tällä viikolla pitäisi tulla iso satsi monenlaista ruokaa, myös Portaa :)

Onneksi Iines syö muutakin kuin Portaa.. Iamsin pussit ovat olleet hyvä lohdutusruoka :D Mutta välillä pitää kuitenkin yrittää kinuta jotai parempaa, kun ei muut ruuat niin miellytä.. Rambo on enemmän kaikkiruokainen, mutta onneksi Iinekseenkin uppoaa erilaisia ruokia.

Minäkö vaativa? En toki!
Tätä kuppiin ja nopeasti!!
Parasta aikaa on menossa jonkin asteinen huutokonsertti, kun Portaa ei vieläkään näy kupissa! Lopulta prinsessa tyytyy kohtaloonsa ja mutustaa pitkin hampain korvikeruuat parempaa odotellessa x)

torstai 16. elokuuta 2012

Iines korussa


Tämmöinen koru mulle on tulossa :) Idean koruun sain Hannamarilta, jolla näin saman tyyppisen korun Vertin kuvalla. Korun tekijä on Hannamarin sisko :) Hän valmistaa käsityönä lasista erilaisia koruja. En ole vielä saanut korua käsiini, mutta saan varmasti lähipäivinä :)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Buzzador: Viaplay

Pääsin pienen tauon jälkeen taas mukaan Buzzador-kampanjaan! Tässä siis tietoa testaamastani tuotteesta :)

Buzzador- toiminta lyhykäisyydessään on seuraavanlaista:

Buzzador on henkilö, joka "markkinoi" erilaisia tuotteita ystävilleen ja tutuille ja jakaa niistä myös näytteitä. Hän tietysti pääsee myös itse testaamaan kyseisen tuotteen. Ensin rekisteröidytään Buzzadoriksi ja luodaan oma profiili. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään omia kiinnostuksen kohteita ja elämäntilannetta, joiden perusteella katsotaan, mihin kampanjaan on sopiva :) Rekisteröinnin jälkeen sähköpostiin tulee ilmoituksia uusista kampanjoista, joihin on mahdollisuus päästä mukaan. Kampanjoista voi myös kieltäytyä. Kun olet ilmoittautunut mukaan kampanjaan, niin se ei vielä takaa, että pääset mukaan testaamaan kyseistä tuotetta. Vahvistussähköposti tulee erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Jokaisesta tuotteen "markkinoinnista" tehdään salamaraportti netissä, jossa kerrotaan kavereiden mielipiteitä tuotteesta. Kampanjan lopuksi tehdään myös loppuraportti, jossa kerrotaan laajemmin kampanjan onnistumisesta sekä omista ja muiden kokemuksista tuotteesta.

Täältä löydät lisätietoa Buzzadorina toimimisesta :)



Tällä kertaa buzzaamani tuote on Viaplay- internetpalvelu, jonka kautta voi katsoa elokuvia, tv-sarjoja sekä urheilua. Verkkopalvelu toimii netin välityksellä. Palvelun käyttö on todella helppoa ja sujuvaa: Ensin rekisteröidytään käyttäjäksi eli luodaan käyttäjätili. Tämän jälkeen valitaan kolmesta eri vaihtoehdosta kuinka laaja palvelu halutaan. Vaihtoehtoina ovat: TV, TV+Leffa ja TV+Leffa+Urheilu. Tämän kampanjan yhteydessä sain kokeilla TV+Leffa vaihtoehtoa.

TV- vaihtoehto sisältää satoja TV-ohjelmia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Jatkuvasti tulee myös uutta sisältöä ja kokonaisia tuotantokausia. TV- sarjoista katsottavissa ovat mm. Miehen puolikkaat, Greyn anatomia ja Gossip Girl. Suurimmassa osassa sisällöstä on suomenkieliset tekstitykset.  Mielestäni valikoina oli melko runsas ja oli mukava pystyä katsomaan kokonaisia tuotantokausia. Jaksot katsotaan aina yksitellen, mutta ne latautuvat nopeasti eikä suurempaa pätkimistä ollut.

Leffa- vaihtoehto pitää sisällään yli 1500 elokuvaa myös HD-tasoisina. Suurimmassa osassa sisältöä on suomenkieliset tekstitykset. Valikoima on todella laaja ja kaikki kategoriat on edustettuina hyvin. Erikoisuutena on huomattava määrä norjalaisia ja ruotsalaisia elokuvia. Leffoja oli miellyttävä katsoa eikä pätkimistä esiintynyt juuri ollenkaan.

Urheilu- vaihtoehto on myös sivustolla valittavissa, mutta se ei kuulunut  tähän kokeiluun. Sivuston mukaan se sisältää kaikki NHL-ottelut ja NHL Tonight-ohjelmat. Palveluun kuuluu myös pääsy NHL GameCenteriin, jossa voi katsoa kaikki ottelut myös jälkilähetyksinä.

Kun olet valinnut hakuamasi pakettivaihtoehdon, syötät maksutiedot ja pääset heti käyttämään palvelua. Viaplay - sivusto on suomenkielinen ja sieltä löytää helposti etsimänsä. Otsikointi on selkeä, mikä helpottaa käyttämistä. Leffojen ja tv- ohjelmien katselu on vaivatonta. Leffojen ja tv- sarjojen kuvaukset oli myös selkeät ja tekstityksen puuttumisesta ilmoitettiin kuvauksen yhteydessä, joten ei tarvinnut ensin käynnistää leffaa ja ihmetellä vasta sitten kun tekstit ei näy :) Kotimaisia leffoja sivustolla ei ollut.

Itse käytin palvelua kannettavalla tietokoneella, mutta sitä voi käyttää myös iPhone ja iPad- laitteilla. Android- laitteet ovat tulossa pian mahdollisiksi käyttää. Lisäksi tuettuja laitteita ovat eri valmistajien Smart-TV:t sekä Viasatin HD-digiboksi. Kannettavani ruutu on tarpeeksi iso, joten siitä oli miellyttävä katsoa leffoja ja sarjoja. Sen sai myös liitettyä televisioon, jolloin kuva on tietysti vielä isompi.

Kaiken kaikkiaan palvelu on mielestäni helppokäyttöinen ja hauska. Voit vaivattomasti katsoa vaikka yhden jakson lempisarjastasi tai vaihtoehtoisesti koko tuotantokauden. Enää ei tarvitse lähteä videovuokraamoon vaan voi valita laajasta valikoimasta mieleisensä leffan leffailtaa varten :) Suosittelen tätä sovellusta kaikille leffaharrastajille ja muillekin, jotka haluavat välillä rentoutua hyvän leffan tai tv- sarjan parissa. Enää se ei voi olla helpompaa! :)

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesä tuli, kesä meni!

Kissaklaanin palvelusväki on ollut kesän laiskistama ja blogi on jäänyt ihan heitteille! Nyt siihen tulee korjaus. Kuviakin on kissoista otettu kesän mittaan, mutta niiden koneelle laitto on aina yhtä ylivoimaisen vaikeaa :D

Kissat ovat nauttineet kesästä ja ulkoiluakin on päästy harrastamaan säiden (ja palvelusväen) salliessa. Varsinkin Iines on erittäin innokas ulkoilija ja nauku vähän väliä oven edessä ulos pääsyä. Välillä prinsessa joutuu kyllä pettymään, kun palvelusväki ei laiskuuttaan jaksa viedä häntä ulos :D













Välillä säät ovat olleet melko huonoja, jolloin aikaa on kulutettava sisällä. Sehän onnistuu tältä kaksikolta! Rallia on vedetty ympärikämppää ja pieniä tihutöitä tehty.. Myös lepoa tietysti tarvitaan, että jaksaa taas painaa :D

On tää kissan elämä rankkaa!

Karvapallo

Kukkuu!!


Voi hyvinkin olla, että ilmojen viilentyessä kissat alkavat harrastamaan rallia vieläkin enemmän. Toivottavasti kämppä kestää tämän kaksikon rallit :D Vaikka palvelusväellä menee välillä hermot tuohon riehumiseen ja vaatekaappeihin tunkeutumiseen, niin on ne silti niin rakkaita <3 Se ihana kehräys sohvannurkassa korvaa kaiken :)


Tiedän olevani söpö <3

Mamman röllikkä <3