tiistai 21. helmikuuta 2012

Selvittiin säikähdyksellä

Postaukseni tulee vähän jälkijunassa, kun meillä oli tietsikka rikki ni en päässy tänne kirjottelemaan. Iineksen kanssa siis käytiin viime viikon perjantaina eläinlääkärissä, kun toinen silmä vaikutti oudolle ja valon aralle. Selvisi, että silmässä oli pieni naarmu ja saimme varoiksi silmätipat. Silmä on nyt ollut normaali ja Iines on koko ajan syönyt ja leikkinyt ihan normaalisti :) Onneksi ei ollut mitään pahempaa..

Tämä oli nyt taas tällainen pelkkä tekstipostaus mut ens kerralla taas kuvia :)

torstai 16. helmikuuta 2012

Silmävaivoja

Eilen illalla huomasin Iineksen vasemman silmän olevan jotenkin harmaampi kuin oikean. Vasen silmä myös heijasti valoa eri tavalla kuin oikea. Silmä ei rähmi eikä vaikuta kipeältä. Vaikuttaa kuitenkin olevan jonkin verran valolle arka. Tänään aamulla huomasin silmän olevan ehkä hieman punakampi kuin toisen.. Aamulla varasin lääkäriajan ja sain huomiseksi onneksi ajan :) Huomenna minulla on vapaa päivä, joten sain päiväajan :) Luultavasti siinä on jonkin sortin tulehdus, mutta ei sitä voi koskaan tietää mitä selviää :(

Iines on kuitenkin oma ihana itsensä: syö, juo, pissaa, kakkaa ja leikkii samaan tapaan kuin ennenkin :) Huomenna selviää mikä pikkuneidin silmää vaivaa.. Alitajuisesti sitä aina pelkää pahinta :(

lauantai 11. helmikuuta 2012

Laiskottaa

Tämä viikonloppu taitaa meillä mennä ihan laiskottelun piikkiin :) Niin emäntä kuin kissatkin ovat kovin väsyneitä ja makoilevat milloin missäkin x)



Laiskaa lauantaipäivän jatkoa kaikille! :)

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kattihaaste #9: Lelut

Rapinatunneli vai pallorata? Tietty molemmat yhtäaikaa x)

Haasteeseen osallistuu tällä kertaa Rambo :) Meillä kissat leikkivät enimmäkseen valmiilla leluilla, mutta pihistävät leikkeihinsä myös erilaisia paperinpaloja ja muuta mukavaa x) Pahvilaatikot ovat myös todella suosittuja leikkipaikkoja.