perjantai 27. tammikuuta 2012

Kattihaaste #8: Ikkunassa

Vihdoinkin muistan osallistua tähän haasteeseen :) Lintulaudan myötä kissoista on tullut otettua paljon ikkunakuvia ja haasteeseen tällä kertaa osallistuu ikkunaprinsessamme Iines :)

Ihania tipuja!

Mittailua

Tänään tilasin kissoille Vänttisen- valjaat :) Tuli sitten samalla muiden mittauksien ohessa punnittua pienokaiset ja olihan sitä painoa taas tullut lisää :) Rambo 4kg! ja Iines 2,8kg :) Pikkuneitikin saavuttaa kohta 3 kg:n rajan :D Rambosta onkin kasvanut jo melkoinen jötikkä ja huomaa että se on rotevoitunut :) Hoikkia ovat kuitenkin molemmat ja eikä ihme kun suhaavat pitkin kämppää monta tuntia päivässä :) Ruoka myös maistuu hyvin :)

Eipä tänne muuta ihmeellistä kuulu.. Palveluskunta on kyllä sitkeän flunssan kourissa, mutta eiköhän tästä aleta tokeentua pikkuhiljaa :)

Iltapäiväunilla ala Iines

Iltapäiväunilla ala Rambo

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vilinää ja vilskettä

Se tuntuu olevan kantavana teemana tässä taloudessa. Kissat ovat muuttuneet selvästi äänekkäämmiksi ja rallit senkun hurjistuvat :D Ensin ollaan sohvalla, sekunnissa syöksytään kiipeilypuuhuun 2 metrin korkeuteen ja siitä täyttä höyryä makkariin. Keittiössä pitää tietysti myös käydä pomppimassa vähän väliä kielletyillä paikoilla. Tuntuu, että eniten käyttämäni sanat ovat "EI!", "ÄLÄ MEE SINNE!", "POIS SIELTÄ!" ja vielä kerran "EI!".



Pääsiskö tästä ulos?
Ruuanlaitto on välillä melkosta showta, kun karvakasat hyppii jatkuvasti keittiön tasoille vaikka se on kiellettyä ja niitä saa olla koko ajan nostamassa lattialle :D Toisaalta kisut osaavat olla oikein söpöjä ja hurmaavia, sekä erittäin vieraskoreita :) Heti kun vieraat ovat lähteneet, kissat heräävät kuin salaman iskusta ja ovat taas päällään joka paikassa :D

Mitä se höpöttää etten mä muka olis rauhallinen..



Nyt pitäisi alkaa toden teolla totuttamaan kisuja valjaisiin, että kesällä voisivat sitten olla takapihalla kun mekin ollaan :) Tällä hetkellä harjoitusvaljaina on jotkut alesta ostetut, jotka on Iinekselle vieläkin liian isot vaikka on kiristetty tosi paljon :D Eli neiti saa ne melkein heti pois päältä :D Rambolla ne kyllä pysyy ihan hyvin, mutta poju ei vaan halua hirveesti ne päällä kävellä.. Makoilee vaan enimmäkseen :D Kai sitä ottaa päähän kun siskollakaan ei oo.. Ajattelin nyt alku vuodesta ostaa noille "Vänttiset", josko ne olis yksinkertaisemmat ja mukavammat päällä :)

Haaveilija

Näin nätisti mä poseeraan :)

Iines esittelee lelukokoelmaansa

Putkessa

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Hyvää alkanutta vuotta kaikille kissoille ja kissaihmisille :) Meillä vuoden vaihteeseen liittyi omat jännitysmomenttinsa, kun kissat kuulivat ekaa kertaa rakettien pauketta. Vähän piti maata viistäen hiipiä ja pälyillä ympäriinsä. Rambo meni lopulta sohvan alle piiloon, kun alkoi enemmän paukkua :D Kuitenkin, kun paukkeet loppuivat, kissat tulivat melko nopeasti pois piilosta ja ryntäsivät hiekkikselle ja syömään :D








Sain myös vihdoin uuden järkkärikameran Nikon D3100 :) Olen siis innokkaasti kuvaillut kissoja joka päivä :D Huomaa kyllä, että kuvien laatu, värit ja kaikki on paljon parempia kuin vanhalla kameralla. Vielä on paljon opeteltavaa, mutta tässä on joitain kuvia, mitä olen räpsinyt. Välillä kissat melkein juoksevat karkuun, kun näkevät, että olen taas kameran kanssa tulossa :D







Tuntuu, että on ihan polvet mustelmilla, kun olen mönkinyt pitkin lattioita kissojen perässä :D Välillä kissat ovat kyllä niin villejä, ettei niistä saa mitää kuvia otettua..







Tilasin viimein Zooplussan alennusmyynnistä toisen raapimispuun kissoille. Toivottavasti tulee tällä viikolla :) Meidän sängyn kulma on kokenut kovia, kun kissat sitä aina raapivat vaikka kielletään. Tämä uusi puu sijoitetaan sitten tietty makkariin, joten nähtäväksi jää miten kissat sen ottavat vastaan :) Vielä muutama kuva ötököistä ja sitten tämä ylipitkä sepustus saa riittää :DD