maanantai 21. marraskuuta 2011

Kattihaaste #6: Lavuaari/Pesutilat

Rambo on nykyään kunnostautunut pöytäsurffaajana, joten lavuaari- kuva oli melko helppo napata :D Raasu yrittää etsiä ruuantähteitä lavuaarinpohjaltakin.. On se hirveetä tuo jatkuva nälkä :D

lauantai 19. marraskuuta 2011

Laatikkoleikit

Tänään kissojen meno yltyi melko vauhdikkaaksi, kun leikkasimme vanhaan zooplus-pahvilaatikkoon pari aukkoa ja annoimme sen kissojen leikkeihin. Tässä kuvasaastetta kissojen riehumisesta :D

Jee kiva laatikko!


Tän päältä on kiva tarkkailla talon tapahtumia
Pakko terottaa hampaita välillä :)


Piilosilla

Kyl mä mahun tästä reiästä...
...vähä hankalaa kyl..
...melkein sisällä

Oliko pakko tehdä näin pienet ovet?

Ekaa kertaa valjaat päällä. Siskon omat oli viel liian suuret..

tiistai 15. marraskuuta 2011

Hengailua

Pikkuiset kasvavat kovaa vauhtia ja ruokahalu sen mukana :D Jatkuvasti ovat ruokaa vailla! (En kyllä jatkuvasti sitä anna) Juuri lähti Zooplussalle ruoka/joululahjatilaus :) Tilasin nyt suurimmaksi osaksi aikuisten ruokia, etteivät ihan pääse pulskistumaan :D Varsinkin Rambon ruokahalu on kyllä kyltymätön. Olen hieman vähentänyt raksujen antamista ja sen huomaa puhtaaksi nuolluista ruokakipoista :)


Me ollaan näin nätisti ni saatasko ruokaa? <3
Alkuaikojen nirppailut on kyllä taakse jäänyttä elämää, mistä olen hyvin onnellinen :) Nyt uskaltaa tilata erilaisia ruokia, kun tietää melkein kaiken uppoavan :D Molemmat kisut ovat myös kunnostautuneet melkoisina pöytäsurffaajina.. Uutuutena keittiön tasot! Ja ne kun pitäisi olla kiellettyä aluetta! Katteja saa olla jatkuvasti nostelemassa alas tasoilta.

Ulkomaailma on alkanut myös kiinnostamaan enenmmän. Molemmat tiiraavat monta kertaa päivässä ikkunasta ulos :) Haluaisin laittaa takapihalle lintulaudan, niin olisi kateilla hieman ihmeteltävää :) Ja linnut saisivat tietysti talviruokaa :)

Aina häärimäs kameran kans ku toinen yrittää nukkua!

Ylväs Rambo

Valkohammas

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kattihaaste #5: Kaappi

Osallistumme taas haasteeseen :) Tämänkertainen aihe oli meille helppo, koska kissoja on mahdoton pitää poissa ruokakaapilta :D

Mitähän herkkua täältä tänää löytyis?

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Puntarointia

Tänään päätin punnita kissaklaanin ekan kerran leikkauksen jälkeen ja tulokset ovat seuraavanlaisia: Rambo 2,4kg ja Iines 1,7 kg. Molemmille on tullut 100g lisää sitten viime punnituksen. Tosin varsinkin Iineksellä leikkaus vähän pudotti painoa. Nyt kun ruoka on alkanut maistua paremmin, voi painokin nousta nopeammin. Nähtäväksi jää minkä kokoisia kisuja näistä tulee :) Kissojen vanhempien kokoa en tiedä, joten ei ole vertailupohjaa.

Rambo ekana päivänä meillä

Nyt olen jo näin iso!

Iines ekana päivänä

Minusta on kasvanut tällainen neiti

lauantai 5. marraskuuta 2011

Aamutoimia

Kissat ovat siis löytäneet tiensä ruokapöydälle, joten heitä ei pidättele enää mikään! Syöminen tuntuu välillä mahdottomalta, kun kaksikko nuuhkii kaulapitkällä jokaista suupalaa :D Myös lehtien lukeminen on käynyt aika haastaviksi, varsinki kun pikku prinsessamme on innostunut repimään kaikki lehdet tuhannen silpuksi :D

Vähän jos tosta silppuis..

Ja tästä kans iha pakko repii

Kivoja sarjiksii, väärinpäin vaa joutuu lukemaa

Ei tästä saa mitää selvää..

Ai olisix sä halunnu lukee tän lehden?!

perjantai 4. marraskuuta 2011

Iltapäivän riehumista

 Tänään tuli Zooplussalta ruokapaketti, jonka mukana tuli kahiseva tunneli. Sitä piti päästä tietysti heti kokeilemaan :)Kissat olivat ihan innoissaan ja hyökkäilivät tunneliin sisälle. Välillä tunnelin oli ihan länässä, kun kauhukaksikko pääsi vauhtiin!

Kiva pötkötellä täällä




Tää on mun tunneli!
Mäki tykkään tästä

Kivasti tää rapisee
Ruoka on alkanut maistumaan kissoille leikkauksen jälkeen ihan eri tavalla. Nyt syödään paljon paremmalla ruokahalulla. Illalla saavat maistella uutta ruokaa :) Toivottavasti maistuu :)

tiistai 1. marraskuuta 2011

Turvotusta

Töistä tullessani huomasin, että Iineksen leikkaushaavaan oli ilmestynyt turvotusta. Se siis pullotti ihan kunnolla. Painelin sitä eikä se onneksi aristanut. Soitin kuitenkin varmuudeksi eläinlääkärille, kun leikkauksesta ei ole vielä viikkoakaan. Jos vaikka olisi tyrä tai joku.. No pääsimme ylimääräisinä viimeiselle ajalle eikä se onneksi ollut mitään vaarallista. Todennäköisesti on vaan kertynyt nestettä ihonalaiseen onteloon :) HUH!

Ehdin jo pelätä jopa uutta leikkausta :D Nyt vaan seurataan massun turvotusta päivittäin ja sen pitäisi mennä itsestään ohi parissa viikossa :) Jos tulee tulehduksen oireita niin sitten lääkäriin uudestaan.

Rambo on toipunut kastraatiosta tosi hyvin :) Äsken molemmat söivät masut täyteen ruokaa ja ovat nyt torkuilla :)